Specials

Zoekt u naar The Perfect Finish van specials en unieke kunstwerken?

Sorba, als de Surface Creator, heeft zich bewezen in talloze projecten, met een speciale focus op onze Specials! Het is cruciaal een partner te hebben met diepgaande kennis van bijzondere materialen en technieken zoals brons, naast onze expertise in aluminium, glasvezelversterkt beton en roestvaststaal. Wij adviseren u graag over de eigenschappen van elk materiaal en het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen, zelfs voor complexe artistieke projecten. Ontdek ons vakmanschap en bewonder onze gerealiseerde kunstwerken van brons gietwerk.

The Perfect Finish!

Hoe wij werken in de Specials

Als fullservice partner nemen we graag het volledige spectrum van bijzondere Specials op ons. Sorba biedt advies, engineering, productie en montage, met een sterke focus op maatwerk en de realisatie van deze unieke kunststukken.

Unieke oppervlakken, unieke kunstwerken, unieke Specials
Uniek design vraagt om maatwerk, vooral als het gaat om onze Specials, waaronder prachtige kunstwerken van brons gietwerk. Door onze mogelijkheid tot systeem- en materiaalonafhankelijk denken is niets voor ons onmogelijk. We laten ons dagelijks uitdagen om artistieke visies tastbaar te maken. Met uitgebreide kennis van materialen, productietechnieken zoals gieten en verspanende bewerkingen vergroten we de haalbaarheid en maakbaarheid van projecten, zonder concessies te doen aan esthetiek en kwaliteit.

The Art of The Perfect Finish!

Thames Tideway columns | Sorba Projects
Museum Van Bommel en Van Dam | Kunstvenster |Sorba

Waarom samenwerken met Sorba?

Sorba maakt het áf, met een bijzondere focus op kunstwerken van brons gietwerk.

Onze gerealiseerde projecten, met een bijzondere nadruk op kunstwerken van brons gietwerk, spreken voor zich: we streven naar perfectie. Perfectie bereik je alleen door samen een project, inclusief Specials, succesvol af te ronden. De oppervlakken die we creëren met de materialen en oppervlaktebehandelingen zullen decennialang steden, straten en bouwwerken definiëren. Daarom maken we weloverwogen, duurzame keuzes die recht doen aan design en functie.

En we laten pas los als het écht perfect is. Dat is Sorba.

Gert-Jan Nietsch

Neem contact op

Ook samen aan de slag?

Persoonlijk verbinding vinden we erg belangrijk, wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor ú!

Specials projecten

Thames Tideway London

Specials Londen
Bekijk project