Aluminium Gevelbekleding

Aluminium | Sorba Projects

Duurzaamheid en esthetiek

Stap binnen in de wereld van ‘Aluminium Gevelbekleding’ bij Sorba, waar vakmanschap, duurzaamheid en esthetiek samenkomen om architectonische meesterwerken te creëren. Aluminium gevelbekleding is niet zomaar bekleding; het is een geavanceerd systeem waarmee we gebouwen transformeren en unieke visuele identiteiten creëren. Bij Sorba gaan we verder dan alleen bescherming; we geven vorm aan duurzaamheid en esthetiek. Surface Creators!

Specifieke ontwerpvereisten

Onze aluminium panelen worden met aandacht voor detail en precisie vervaardigd, zijn duurzaam en geven een moderne en eigentijdse uitstraling geven aan gebouwen. We bieden een scala aan kleuren, afwerkingen en texturen, zodat de aluminium gevelbekleding perfect aansluit bij de specifieke ontwerpvereisten van elk project. The Perfect Finish.

Keuze van het juiste

Bekijk hier de voordelen en veelvoud aan mogelijkheden en oppervlaktebehandelingen. En laat u verrassen door de varieteit aan opties en toepassingen. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag,  neem dan contact met ons op. Samen bekijken we uw wensen en vinden we een oplossing voor uw vraagstuk. The Perfect Finish begint bij de keuze van het juiste materiaal, wij begeleiden u naar de uitvoering van uw visie.

Oak cancer centre London

Utiliteitsbouw London
Bekijk project

Moermansk 400 Amsterdam

Utiliteitsbouw Amsterdam
Bekijk project

Duin Almere

Woningbouw Almere
Bekijk project

ING HQ Amsterdam

Utiliteitsbouw Amsterdam
Bekijk project

Museum Van Bommel en Van Dam Venlo

Utiliteitsbouw Venlo
Bekijk project

Nine Elms

Infrastructuur London
Bekijk project

Vragen of opmerkingen

Staat wat je zoekt er niet tussen?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag,  neem dan contact met ons op. Samen bekijken we uw wensen en vinden we een oplossing voor uw vraagstuk. The Perfect Finish begint bij de keuze van het juiste materiaal, wij begeleiden u naar de uitvoering van uw visie.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
* Gemarkeerde velden graag invullen
Acceptatie privacyverklaring