Engineering

Een uniek design vraagt om maatwerk. Omdat we systeem- en materiaalvrij kunnen denken, is niets onmogelijk. We laten ons elke dag uitdagen om architectonische visies tastbaar te maken. Onze grote kennis van materialen en oplossingen zetten we in om de haalbaarheid en maakbaarheid van projecten te vergroten, zonder daarbij concessies te doen aan esthetiek en kwaliteit. Dat is Sorba.

Productie

Zowel bij onze eigen productie als bij extern geproduceerde bekleding hanteren wij dezelfde hoogwaardige Sorba kwaliteitsstandaard. Bovendien streven we ernaar zoveel mogelijk onderdelen in de productiefase te assembleren. Door te werken met prefab constructies kunnen we de montagetijd op locatie reduceren en de kwaliteit verhogen. Hierbij staat efficiëntie en hoogwaardige afwerking centraal.

Montage

Bij Sorba zijn vakbekwame monteurs een essentieel onderdeel van ons succes. Met veel kennis van onze materialen en systemen voeren zij de volledige montage uit. Bij grootschalige projecten zijn onze eigen uitvoerders aanwezig om het overzicht te behouden en ervoor te zorgen dat elk detail klopt.

Vragen of opmerkingen

Neem contact met ons op

Bij Sorba zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke projecten die een blijvende indruk achterlaten. Ons team staat klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan en een blijvend resultaat de realiseren. Of het nu gaat om een gedurfd ontwerp dat technische perfectie vereist, of maatwerk voor een project dat oplossingsgerichtheid en vertrouwen vraagt, wij kijken er naar uit om uw visie werkelijkheid te maken.

Persoonlijk verbinding vinden we erg belangrijk, wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor ú!