Onze materialen

We presenteren een rijkdom aan materialen, van aluminium, aluminium composiet materiaal (ACM), roestvaststaal (RVS) en weervaststaal (Corten) tot glasvezelversterkt beton (GRC/GFRC), elk met zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden in hoogwaardige gevelbekleding en bouwprojecten. Blader door de verzameling materialen die slechts een glimp biedt van de mogelijkheden. Gedurfd gebruik van aluminium composiet of technisch hoogstaand GRC, elk materiaal draagt bij aan het realiseren van unieke, esthetische bouwwerken.

Als het gewenste materiaal niet staat vermeld, neem dan contact met ons op. Samen selecteren we de juiste materialen en vinden een oplossing voor uw project. The Perfect Finish begint bij de keuze van het juiste materiaal, en wij zijn er om u te begeleiden in deze ontdekkingsreis.

De sorba-waardige materialen

Oppervlaktebehandeling

Op basis van duurzaamheid is een oppervlaktebehandeling voor een materiaal niet altijd noodzakelijk en is voornamelijk een applicatie waarmee de gebouwen en objecten hun allure en esthetiek krijgen. Samen met onze Surface Creators en toeleveringspartners wordt voor elk Uniek project beoordeeld welke applicatie passend is voor de specifieke objecten en omgevingen.

Verschillende oppervlaktebehandelingen, zoals natlakken, poedercoaten, anodiseren, verzinken of vergelijkbare systemen zoals coilcoaten bij plaatmateriaal, kunnen worden toegepast op gevelbekleding.

Vragen of opmerkingen

Staat wat u zoekt er niet tussen?

Bovenstaande selectie biedt slechts een glimp van de mogelijkheden. Als het gewenste materiaal of oppervlaktebehandeling niet vermeld staat, neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte materialen voor uw project, want onze expertise gaat verder dan wat we kunnen laten zien.

Samen vinden we de perfecte oplossing voor uw unieke bouwbehoeften.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
* Gemarkeerde velden graag invullen
Acceptatie privacyverklaring
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.