Poedercoaten

Oppervlakken creëren
Onze toeleveringspartners poedercoaten volgens de hoogste normen, zoals QUALICOAT, en belichamen vakmanschap en duurzaamheid. Ontdek de veelzijdigheid van poedercoating bij Sorba, waar we oppervlakken creëren tot kunstwerken met The Perfect Finish.

Uitstekende UV- en weerbestendige eigenschappen
Poedercoatings bieden een breed scala aan functionele en decoratieve eigenschappen, beschikbaar in bijna eindeloze kleuren, glansgraden, metallic- en structuureffecten, zowel voor industriële als particuliere toepassingen. Poedercoating staat bekend om zijn mechanische kracht en uitstekende UV- en weerbestendige eigenschappen.

Het beste
De uiteindelijke toepassing, het materiaal van het object en de omgevingsomstandigheden bepalen welk type applicatie het beste kan worden gekozen.

Anodiseren

Veelzijdigheid
Onze toeleveringspartners anodiseren volgens de hoogste normen, zoals QUALANOD en Britisch Standards, en belichamen vakmanschap en duurzaamheid. Ontdek de veelzijdigheid van anodiseren bij Sorba, waar we Surfaces creëren van Unieke bouwwerken.

Esthetische mogelijkheden
Anodiseren, een elektrochemisch proces, zet het metaaloppervlak om in een decoratieve, duurzame, corrosiebestendige, en slijtvaste oxidelaag. Deze unieke aluminiumoxidelaag wordt niet aangebracht als een traditionele coating; ze is volledig geïntegreerd met het onderliggende aluminium. De anodiseerlaag biedt ruimte voor extra processen, zoals inkleuren, waardoor we esthetische mogelijkheden optimaliseren.

Streven naar kwaliteit
Ons streven naar Surface perfectionisme wordt duidelijk bij zowel directe als indirecte zichtvlakken. Directe zichtvlakken vereisen een gelijkmatige kleur en glansgraad. Ongewenste verschillen tussen onderdelen zijn niet acceptabel, en onze Surface Creators streven naar kwaliteit met toereikende kwaliteitsprocedures.

Patineren

Levende oppervlakken
De fascinerende wereld van patineren bij Sorba, waar vakmanschap en esthetiek samenkomen in een perfecte afwerking. Patineren is een kunst, een proces waarbij koper, brons en messing worden getransformeerd tot levende oppervlakken met een uniek karakter.

Natuurlijke veroudering
Bij patineren ondergaan metalen een gecontroleerde oxidatiereactie, wat resulteert in prachtige kleurschakeringen en texturen. Koper ontwikkelt bijvoorbeeld een kenmerkende groene patinalaag, terwijl brons en messing subtiele, warme tinten krijgen. Deze natuurlijke veroudering voegt niet alleen esthetische diepte toe, maar biedt ook bescherming tegen verdere corrosie.

Perfect gerealiseerd
Ontdek de veelzijdigheid van patineren en laat uw metalen elementen tot leven komen met een unieke, met zorg ontwikkelde patinalaag, perfect gerealiseerd door onze Surface Creators.

Vragen of opmerkingen

Neem contact met ons op

Bij Sorba zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke projecten die een blijvende indruk achterlaten. Ons team staat klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan en een blijvend resultaat de realiseren. Of het nu gaat om een gedurfd ontwerp dat technische perfectie vereist, of maatwerk voor een project dat oplossingsgerichtheid en vertrouwen vraagt, wij kijken er naar uit om uw visie werkelijkheid te maken.

Persoonlijk verbinding vinden we erg belangrijk, wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor ú!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
* Gemarkeerde velden graag invullen
Acceptatie privacyverklaring
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.