Glasvezelversterkt beton

Glasvezelversterkt beton | Sorba Projects

Natuurproduct

Ontdek het veelzijdige en intrigerende materiaal Glasvezelversterkt beton (GFRC) een materiaal dat de voordelen van beide materialen, beton en glasvezels combineert. De technische eigenschappen, de kwaliteit en de lange levensduur maken veelzijdige en vooruitstrevende toepassingen van dit natuurproduct mogelijk.

Waar gewicht een rol speelt

Een van de belangrijkste voordelen van GFRC is het lichte gewicht ten opzichte van traditioneel beton, waardoor het ideaal is voor projecten waar gewicht een rol speelt, zoals hoogbouw, waardoor de structurele belasting aanzienlijk kan worden verminderd. Bovendien heeft GFRC een hoge sterkte-gewichtsverhouding, wat betekent dat het bestand is tegen aanzienlijke belastingen en spanningen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de toepassing van GFRC in uw project te verwezenlijken.

Vragen of opmerkingen

Staat wat je zoekt er niet tussen?

Bekijk hier alle voordelen die GFRC heeft ten opzichte van andere materialen. Heeft u vragen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de toepassing van GFRC in uw project te verwezenlijken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
* Gemarkeerde velden graag invullen
Acceptatie privacyverklaring