Rotterdamsebaan Den Haag | Sorba Projects

Infrastructuur

Sorba is een vooraanstaande speler in het afbouwen en bekleden van infrastructuurprojecten, waaronder stations, metro’s, luchthavens, viaducten en tunnels. Onze bijdrage heeft geresulteerd in indrukwekkende en opvallende projecten. Komt u weleens op de stations in Arnhem, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Den Bosch of Londen? Daar kunt u met eigen ogen aanschouwen wat Sorba tot stand brengt. Ontdek onze realisaties en bekijk de tastbare resultaten van onze inzet.

Hoe wij werken in de infrastructuur

Wij beperken onze inspanningen niet tot Nederland; onze expertise en toewijding hebben ook internationale allure. Zo worden vergelijkbare projecten met dezelfde precisie en vakmanschap gerealiseerd in steden als Londen en Berlijn, waar Sorba haar stempel drukt op de architectonische infrastructuur.

Net als bij onze gevel- en interieurprojecten, benaderen we infrastructuur met deskundigheid en toewijding. Sorba werkt met hoogwaardige materialen en heeft een bewezen staat van dienst in het nauwkeurig afwerken en bekleden van infrastructurele projecten, waarbij we zowel de technische uitdagingen als esthetische aspecten in balans brengen.

Waarom samenwerken met Sorba?

Onze betrokkenheid bij spraakmakende projecten in de genoemde steden getuigt van onze expertise en het vermogen om infrastructuur in stedelijke gebieden te verrijken. Sorba staat voor vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid.

Sorba. Waar vakmanschap en functionaliteit samenkomen in de wereld van infrastructuur.

Gert-Jan Nietsch

Neem contact op

Ook samen aan de slag?

Persoonlijk verbinding vinden we erg belangrijk, wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor รบ!

Infrastructuur projecten

Busbrug Zwolle

Infrastructuur Zwolle
Bekijk project

Rotterdamsebaan Den Haag

Infrastructuur Den Haag
Bekijk project

Nine Elms

Infrastructuur London
Bekijk project