Sorba maakt het áf

Bij Sorba zijn vakbekwame monteurs een essentieel onderdeel van ons succes. Met veel kennis van onze materialen en systemen voeren zij de volledige montage uit. Bij grootschalige projecten zijn onze eigen uitvoerders aanwezig om het overzicht te behouden en ervoor te zorgen dat elk detail klopt. De vele projecten die we hebben gerealiseerd met en voor onze opdrachtgevers laten het zien: we gaan voor perfectie. Perfectie bereik je alleen als je een project samen tot een goed einde brengt. Ons werk is letterlijk beeldbepalend.

Logistiek

In steden als Amsterdam, Rotterdam, Londen en Berlijn vraagt logistiek bij binnenstedelijk bouwen specifieke aandacht. Wij begrijpen het belang van een efficiënte logistieke aanpak om ervoor te zorgen dat de montage soepel en doeltreffend verloopt. Sorba zet zich in voor een vlekkeloze coördinatie, zodat het materiaal op het juiste moment op de juiste plek is, zelfs in de meest uitdagende stedelijke omgevingen.

Montagewerkzaamheden

Het montageproces begint met een tijdige afstemming met de monteurs. Het nadenken over bereikbaarheid en montagemethoden begint vaak al in de engineeringsfase, maar uiteindelijk vindt de montage plaats op de bouwplaats zelf. Doordachte maatvoering concepten dragen bij aan zowel de kwaliteit als de voortgang van het montagewerk. Daarnaast zijn ook de verpakkingswijze en de handeling van essentieel belang, waar onze teamleden zorgvuldig over nadenken om een soepele en efficiënte montage te waarborgen.

Oplevering

Naarmate het project zijn voltooiing nadert, volgt het proces van oplevering. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever worden projecten vaak gefaseerd gemonteerd en werken we samen naar de uiteindelijke oplevering toe. Het vastleggen van de kwaliteit in protocollen en software is inmiddels standaard geworden bij onze werkwijze.

En we laten het pas los als het écht af is. Dat is Sorba.

Vragen of opmerkingen

Neem contact met ons op

Bij Sorba zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke projecten die een blijvende indruk achterlaten. Ons team staat klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan en een blijvend resultaat de realiseren. Of het nu gaat om een gedurfd ontwerp dat technische perfectie vereist, of maatwerk voor een project dat oplossingsgerichtheid en vertrouwen vraagt, wij kijken er naar uit om uw visie werkelijkheid te maken.

Persoonlijk verbinding vinden we erg belangrijk, wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor ú!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
* Gemarkeerde velden graag invullen
Acceptatie privacyverklaring
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.